Firmanı Ücretsiz Ekle‎
---Firmaların bilgilerine kolayca ulaşabilmenizi sağlayacak bir firma rehberidir,
---Çeşitli kategorilerden oluşan rehber tamamen ücretsiz bir hizmettir,
---Sizde bu hizmetten yararlanmak için " cyber-wirus@hotmail.com " Adresine Mail yoluyla, işyerinizin logosu veya kartınızı kısa açıklayıcı bilgilerle birlikte bize yollayın,
---Bu işlem Tamamen Ücretsiz'dir bu hizmet sayesinde göreceksiniz ki işyerinize çok sayıda ziyaretci kazanacaksınız.

Zile Öztaş Özen Un ve yem Fabrikaları San.ve Tic.A.Ş.

TELEFONLAR:0 (356) 317 11 53-318 08 92
FAKS:0 (356) 317 15 19
İstasyon Caddesi Yolu  No:54-Zile
HAKKIMIZDA:
Şirketimiz 1949 yılında Özen Kollektif şirketi olarak Arif, Faik ve Hilmi ÖZEN kardeşler tarafından kurulmuş toptan gıda, hırdavat ve züccaciye olarak 1960 yılına kadar devam etmiştir.
---1960 yılında un imalatına karar verilmiş ve günde 10 ton un imal eden bir
fabrika yapılmıştır. Gelişen teknolojiye ayak uydurmak için tesislerimiz hem teknik hem de kapasite artırılarak günde 130 ton/gün una erişilmiştir.
---1983 yılında saatte 10 ton, günde 240 ton fenni vitaminli hayvan yemi imal eden bir yem fabrikası tesislerin arasına katılmıştır.
---1985 yılında şirketin ticari yapısı genç kuşakların katılması ile daha demokratik çalışabilmesi için anonim şirkete çevrilmiştir. Şirket Öztaş Özen Un ve Yem Fabrikaları Sanayi ve Tic. A.Ş. olarak faaliyetine devam etmektedir.Kuruluşundan bugüne 55 yıllık, Türk Sanayisi hizmet ederken bu vesile ile aile büyüklerimize şükranlarımızı sunarız.
---Şirketimiz; ülkemiz ve dünya için kaliteli ürünler üretmeye devam edecek olup her geçen gün ürün yelpazesini genişleterek yeni alanlarda yatırım yapmaya devam edecektir.