Firmanı Ücretsiz Ekle‎
---Firmaların bilgilerine kolayca ulaşabilmenizi sağlayacak bir firma rehberidir,
---Çeşitli kategorilerden oluşan rehber tamamen ücretsiz bir hizmettir,
---Sizde bu hizmetten yararlanmak için " cyber-wirus@hotmail.com " Adresine Mail yoluyla, işyerinizin logosu veya kartınızı kısa açıklayıcı bilgilerle birlikte bize yollayın,
---Bu işlem Tamamen Ücretsiz'dir bu hizmet sayesinde göreceksiniz ki işyerinize çok sayıda ziyaretci kazanacaksınız.

Zile Gül Konağı , Aile Lokantası

Zile Gül Konağı , Aile Lokantası

Gül Konağı:  Aile Lokantası
Adres: Kislik Mah. Hacı Tahir Efendi Sok.
No:7         60400 Zile, Tokat
Telefon (0356) 317 84 14

Zile Belediyesi tarafından Kislik Mahallesi Hacı Tahir Efendi Sokağındaki bulunan Hacı Tahir Efendi Konağı restarusyonu çalışmalarının ardında kültür ve turizm alanında faaliyet için işletmeye açıldı.

Zile Belediyesi tarafından ihale edilen tarihi konak işletmeci Ayşegül ÜÇKÖYLÜOĞLU tarafından yöresel yemeklerin yapılacağı mekan haline getirildi. Gül Cafe ve Restautand ismiyle hizmete açılan tarihi konak ilçede son zamanlarda artış gösteren turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve ilçe tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

Gül cafe ve restaurant açılışında konuşma yapan Zile Belediye Başkanımız Lütfi VİDİNEL; Mülkiyeti Belediyemize ait olan konakların restorasyon çalışmalarını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ancak restorasyonu tamamlanan konakların kapalı kalmasına gönlümüz razı olmuyor. Bu tür konakların ilçe ekonomisine ve turizme katkı sağlaması amacıyla ihale usulü ile talip olan işletmecilere kiralıyoruz. Bunun ilkini gerçekleştirdiğimiz Gül cafe ve restaurantın işletmeci ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.